Hur bra kan du egentligen må?

Vet du egentligen hur bra det är möjligt för dig att må? Vet du vad du kan förändra och göra annorlunda för att må riktigt riktigt bra?

18 juli 2024

Vet du hur bra du kan må?

När jag blivit så frisk från min utmattning att jag friskskrev mig den 1/10 2015 (2,5 år efter att jag sjukskrev mig) så arbetade jag 75% och trodde att jag nog aldrig skulle komma att orka mer.

Jag var 60 år och tänkte att det var ok ändå. Min karriär var över trodde jag och jag var rätt nöjd med att förenkla texter i styrande dokument. Jag gillar ju ord och hur man kan skriva tydligare så att alla kan förstå. Därför fortsatte jag som företagare och fick olika uppdrag, fortsatte att känna in hur jag mådde fysiskt och mentalt och se till att jag inte hade några brister i kroppen näringsmässigt. Jag körde mitt 8/8/8 för att må så bra som möjligt.

Med jämna mellanrum kom jag på mig själv med att konstatera att jag mådde bättre, ja ännu bättre än tidigare. Flera gånger frågade jag mig: "Hur bra kan man må egentligen?" Till slut insåg jag att jag nog aldrig tidigare hade mått så bra som jag gjorde då, och 2017 nådde jag de som jag ser som "min topp". Då hade jag börjat använda kosttillskott som på cellnivå balanserade min kropp. Det här gjorde mig starkare fysiskt och mentalt.

När jag 2017 utsattes för en oerhört stressande situation, så klarade jag den galant och det gick snabbt att återfå det inre lugnet.

Sen dess vill jag hela tiden må så bra som möjligt.

Men jag har lärt mig att många människor nöjer sig med att må ok.

Är du en av dem?

Man tycker det är normalt och tror att det ska ingå i livet att må sämre för varje år som går. För att man blir äldre.

Vi säger också att "X år är det nya X år" för vi har fått veta att det finns en hel del vi kan göra för att må bättre och känna oss yngre.

Men vet du vad du kan göra?

Och vet du egentligen hur bra det är möjligt för dig att må?

Vet du vad du kan förändra och göra annorlunda för att må bättre?

Vi vet att vi behöver äta näringsrik mat som ger oss energi. Ändå äter många processad färdigmat som gör kroppen inflammerad och skapar obalanser och då behöver kroppen få hjälp att skapa balans igen, exempelvis med existensiella fettsyror som Omega3.

De råvaror och det som odlas innehåller inte längre samma näring, så många behöver kosttillskott för att inte ha brister på vitaminer och mineraler i kroppen. Många får obalanser och brister pga näringsfattig, processad mat, vilket ökar behovet av kosttillskott.

Så en del av 8/8/8 som jag skrivit om tidigare, är att näringsmässigt ta hand om kroppen på cellnivå. För att må så bra du bara kan.

Vet du hur bra du kan må?


PS/Ladda ner min guide för 8/8/8 här på Pinghacademy.se så har du grunden för ditt bästa mående. Där hittar du också i menyn en del om Produkter och testbaserad hälsa. Vill du veta mer om hälsa, stress, personlig utveckling eller kanske mer glädje genom sorgbearbetning, så är du välkommen att höra av dig.